Archief

3 juni 2019 Me Miss Me
Lubnan is een jonge man uit Irak die net in België is aangekomen.
3 april 2019 Binti
Binti is een Vlaamse speelfilm met o.a. Bebel Tshiani (Binti), Mo Bakker (Elias), Joke Devynck (mama Elias) en Baloji (papa Binti). De 12-jarige Binti droomt van een carrière als bekende vlogger.
3 april 2019 Corgi
Het verhaal volgt de avonturen van Rex, de meest geliefde hond van de Britse vorstin.
20 maart 2019 Hellhole
Verhalen over verloren zielen in de hoofdstad van Europa.
13 maart 2019 Coureur

De jonge wielerbelofte Felix staat op het punt om in Italië een semiprofessioneel team te vervoegen. Hij wil koste wat het kost in de voetsporen van zijn fanatieke vader treden, die absoluut wil dat zijn zoon het verder schopt dan hij. Felix' frêle gezondheid blijkt echter niet opgewassen tegen de nietsontziende wielerwereld met zijn moordende concurrentie.

6 maart 2019 Étangs Noirs
'Étangs Noirs' volgt een jongeman, Jimi genaamd, woonachtig in de Modelwijk te Brussel.
27 februari 2019 Urbanus: De Vuilnisheld
De knotsgekke Urbanus-figuren uit Tollembeek zijn eindelijk te zien op het grote scherm.
13 februari 2019 Trio

Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat worstelt al een tijdje met een depressie.  Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau.  Lise een grofgebekte escorte maakt in Wim lang verloren gevoelens los.  De depressie lijkt ver weg.  Ze praten, lachen, dansen… maar ze zijn niet alleen.  Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise.  De paringsdans begint.  Een onwaarschijnlijk trio ontstaat.  Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers.  Een uur lang is Lise van hen.  Daarna is alles anders.

19 december 2018 Ce magnifique gâteau!
Zes jaar na hun veelbekroonde geanimeerde kortfilm ‘Oh Willy…’, is Ce Magnifique Gâteau ! de nieuwe stop-motion film van Emma De Swaef en Marc James Roels.
19 december 2018 Bloeistraat 11
Het is zomervakantie, twee beste vriendinnen brengen al hun tijd samen in huis door.

Pagina's