Wordt verwacht

19 Oktober 2018 Girl
GIRL laat ons binnenkijken in het leven van de 15-jarige Lara, die het wil maken als ballerina. Samen met haar vader trotseert ze de wereld, maar vooral haar lichaam dat tegenstribbelt, want Lara is geboren als jongen.
20 Oktober 2018 Sinterklaas en de Wakkere Nachten
Wanneer de Sint 's nachts over de daken wandelt, wordt hij geconfronteerd met nachtlawaai. Eerst een belletje, daarna een trompet, tot een volledige drumband die de mensen met opzet uit hun slaap houdt. En de Sint krijgt hiervan de schuld.
24 Oktober 2018 Niet Schieten
Bij de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de 9-jarige David Van de Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten.
23 januari 2019 The Best Of Dorien B.
Dorien (37) heeft alles om gelukkig te zijn: een succesvolle man, twee schattige kinderen en een dierenartsenpraktijk vol kleine huisdieren.
3 april 2019 Binti
Binti (10) is een energieke spring in’t veld die met haar papa Jovial vele jaren geleden hun geboorteland Congo moesten inruilen voor België. Binti droomt ervan TV presentatrice te worden, en ze is goed op weg ook.