Charlie en Hannah Gaan Uit

Release : 14 februari 2018
Charlie en Hannah Gaan Uit is een komedie over drie beste vriendinnen op een gemoedelijke avond uit in de stad, met veel magische wendingen en heel veel gin and tonic.

Een vrijdagavond. De stadslichten gaan aan. Twee jonge vrouwen, 25 en 26 jaar oud. Een wijnavond bij vrienden. Een sexy filmnerd. Een magisch snoepje in de badkamer. Een paar borsten, die hun mond niet kunnen houden. Een café waar vaak vertoefd wordt. Twee geisha’s en Piemelboy. Een ontmoeting met Vincent, die graag in hijskramen klimt. Een bijzonder bordeel. Een vliegende ananas. Een koud intermezzo op de Noordpool. Een onheilspellende villa. Een sadistische dwerg en een amoureuze Satan. Een feest je. Een kus in de keuken. Veel alcohol. Een paar gestolen kussen. En een happy end. Of net helemaal niet?

Charlie en Hannah Gaan Uit vertelt over een nacht uit het bestaan van twee praatgrage jongedames van midden twintig. Een prettig gestoorde romantische komedie over liefde, seks, en - vooral - exen, doorspekt met een handvol fantastische ontmoetingen en nachtelijke uitstapjes die alle wetten van de fysica tarten.

Cast:
Evelien Bosmans, Daphne Wellens, Patrick Vervueren, Frances Lefebure, Steef de Bot, Sigrid ten Napel, Jeroen Van Dyck
Regie:
Bert Scholiers
Scenario:
Bert Scholiers
Montage:
Thomas Pooters
Muziek:
Chrisnanne Wiegel, Jelle Verstraten
Camera (dop):
Hans Bruch Jr.
Originele versie:
Nederlands
Duur:
75