In de bioscoop

26 Oktober 2016 De Premier
In DE PREMIER wordt de Belgische eerste minister op weg naar een belangrijke ontmoeting ontvoerd. Hij verneemt dat ook zijn vrouw en kinderen worden gegijzeld.
30 november 2016 King of the Belgians
KING OF THE BELGIANS is een roadmovie waarin een ingedommelde Koning het leven – en zichzelf – ontdekt.
11 januari 2017 Home
Home volgt een groep tieners en de volwassenen die hen omringen. Beiden hebben het moeilijk om met elkaar te communiceren en elkaars leefwereld te begrijpen.
8 februari 2017 Le Passé devant nous
Wanneer haar ex-vriend omkomt in een auto-ongeval, wordt Alice onverwacht geconfronteerd met haar zesjarig zoontje dat ze bij de geboorte achterliet.
22 februari 2017 D5R
Het park waar de vijf vrienden zijn opgegroeid moet sluiten voor een grote parking maar Leyla Kyra Amber Vincent en Wout hebben Slechts één doel kan jeugdvrienden Amber, Leyla, Kyra, Wout en Vincent terug bij elkaar brengen: de redding van het stadspark waar zij zijn opgegroeid.
22 februari 2017 Allemaal Familie
Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijk gevuld leven.
15 maart 2017 Sprakeloos
Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman wordt ondersteboven gekeerd wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. Zijn flamboyante en levendige moeder verliest haar spraakvermogen.
15 maart 2017 H.I.T.
Het gaat niet goed met De Romeo's. Wanneer Davy weer maar eens te laat verschijnt op een optreden is voor Chris de maat vol...