Archief

24 Oktober 2018 Niet Schieten
Bij de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de 9-jarige David Van de Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten.
20 Oktober 2018 Sinterklaas en de Wakkere Nachten
Wanneer de Sint 's nachts over de daken wandelt, wordt hij geconfronteerd met nachtlawaai. Eerst een belletje, daarna een trompet, tot een volledige drumband die de mensen met opzet uit hun slaap houdt. En de Sint krijgt hiervan de schuld.
19 Oktober 2018 Girl
GIRL laat ons binnenkijken in het leven van de 15-jarige Lara, die het wil maken als ballerina. Samen met haar vader trotseert ze de wereld, maar vooral haar lichaam dat tegenstribbelt, want Lara is geboren als jongen.
2 Oktober 2018 Bastaard
Twee jaar na de tragische dood van zijn oudere broer staat de zeventienjarige Daan noodgewongen aan het hoofd van een verscheurd gezin.
26 september 2018 Wij
Tijdens een verzengend hete zomer in een Belgisch-Nederlands grensdorpje gaan acht tieners op zoek naar seks en spanning om de lome verveling te doorbreken.
19 september 2018 Any Way the Wind Blows
15 jaar na de première wordt de Vlaamse cultfilm van Tom Barman heruitgebracht in digitaal gerestaureerde versie.
19 september 2018 Engel
'Engel' volgt de ontmoeting van een prostituee, Fae, en de wereldberoemde sportman Thierry.
18 september 2018 Sideline
In Afrika trainen dagelijks miljoenen voetbaltalenten op zanderige pleintjes met maar één doel: voetbalster worden in Europa.
28 maart 2018 Baba Yega: The Movie
Een knotsgekke familiefilm met de dansgroep Baba Yega.
28 maart 2018 Rosie & Moussa
Een kinderfilm gebaseerd op de kinderboeken van Michael De Cock. Het is een verhaal over de groeiende vriendschap tussen twee kinderen.

Pagina's